Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا از روابط عمومی شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، این شرکت در سال ۱۳۸۴ توسط سازمان بورس اوراق بهادار راه اندازی شده است و وظیفه این شرکت بزرگ ثبت، نگهداری، انتقال مالکیت اوراق بهادار و تسویه وجوه در بازار سرمایه است.

فهیمی آذرماه سال ۱۳۹۶ به عنوان چهارمین مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی انتخاب شد و در جلسه اخیر هیات مدیره این شرکت برای سومین بار در این سمت ابقا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توسعه بازار سرمایه، سازمان بورس اوراق بهادار اقدام به ایجاد سامانه‌ای با عنوان شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه به منظور تسهیل روند انجام معاملات، سرعت بخشیدن به فعالیت های این بازار و بالا بردن میزان امنیت بازار کرد.

خدماتی مانند افتتاح حساب برای سرمایه‌گذاران و نگهداری حساب وجوه آن ها در بازار سرمایه متشکل از بازار بورس و فرابورس، انجام مراحل ثبت ( درج، کد گذاری، نگهداری ) و همچنین تسویه معاملات تمامی ابزار های مالی مانند : اوراق بهادار، کالا ها و .... با استفاده از ابزار های الکترونیک و روش های مناسب، پذیرش سپرده و به امانت گرفتن انواع اوراق بهادار، سرمایه گذاری و اوراق بهادار وثیقه شده در نزد تمامی اشخاص (حقیقی یا حقوقی ذینفع ) و ارائه امکاناتی جهت کنترل این سپرده‌ ها به آن‌ها، تهیه گزارش های مورد نیاز فعالین بازار سرمایه و ارائه آن ها به این افراد ارائه خدمات تخصصی به بخش های مختلف بازار سرمایه مانند بازار بورس، بورس کالا، فرابورس، تمامی فعالین بازار سرمایه، ارائه خدمات مشاوره‌ای، تجاری، مالی، معاملاتی و سایر عملیات های مربوط به انواع بازارهای فعال در بازار سرمایه، همکاری با سایر بورس های جهانی و نهاد های مربوطه، انجام هر گونه فعالیتی مانند تحصیل وام، خرید دارایی های منقول و غیر منقول، انجام معاملات مختلف مرتبط با موضوع فعالیت شرکت در راستای منافع شرکت، ایجاد صندوق تضمین تسویه و اداره آن و ارائه گواهی لازم برای تغییر کارگزار ناظر به سهامداران به عنوان اصلی ترین وظایف شرکت سپرده‌گذاری مرکزی محسوب می‌شوند.

برچسب‌ها بازار سهام شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار حسین فهیمی بورس سازمان بورس و اوراق بهادار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بازار سهام شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار حسین فهیمی بازار سهام شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار حسین فهیمی بورس سازمان بورس و اوراق بهادار شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار بازار سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۷۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبه جدید مالیاتی مجلس: بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

طبق مصوبه مجلس مالیات بر عایدی سرمایه حاصل از انتقال اوراق بهادار یا کالای مورد معامله در بها بازار (بورس)‌ها و بازار‌های خارج از بها بازار (بورس) از قبیل صندوق‌های کالایی، صندوق‌های املاک و مستغلات و گواهی سپرده سکه طلا مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نیست.

به گزارش اکوایران، ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی و ماده ۱۲ به همراه ۸ تبصره این طرح از سوی مجلس اصلاح شد.

بر اساس این گزارش، طبق تبصره ۷ مقرر شد عایدی سرمایه حاصل از انتقال اوراق بهادار یا کالای مورد معامله در بورس‌ها و بازار‌های خارج از بورس مانند صندوق‌های کالایی، صندوق‌های املاک، مستغلات و گواهی سپرده سکه طلا مشمول مالیات نخواهد بود.

تبصره ۷ ماده ۱۲ به شرح زیر اصلاح شد:

تبصره ۷- عایدی سرمایه حاصل از انتقال اوراق بهادار یا کالای مورد معامله در بهابازار (بورس)‌ها و بازار‌های خارج از بهابازار (بورس) از قبیل صندوق‌های کالایی، صندوق‌های املاک و مستغلات و گواهی سپرده سکه طلا، مشمول مالیات موضوع این فصل نیست.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی سوداگر را کسی عنوان کرد که با نیت سوء استفاده وارد بازار می‌شود و حجم وسیعی از ارز و طلا و خودرو را خریداری کرده تا به عنوان مثال سه ماه بعد به چند برابر قیمت فروخته و سود ببرد که در صورت تصویب، اجرای این طرح مانع از این کار می‌شود.

وی تصریح کرد: در واقعیت تنها کمتر از نیم درصد مردم مشمول قانون مالیات بر سوداگری می‌شوند آن هم مربوط به کسانی است که مالیات نمی‌دهند و فقط سود‌های کلان برده و از شرایط سخت تورمی سوء‌استفاده می‌کنند.

تاثیر مالیات بر سوداگری بر بازار‌ها

محمدرضا پورابراهیمی، رییس کمیسیون اقتصادی مجلس، از اجرا و تاثیر قانون مالیات بر سوداگری در مهار نرخ ارز، مسکن، خودرو و طلا و تاثیرش بر رونق بازار بورس در روز گذشته، چهار اردیبهشت، خبر داد. لایحه مذکور، امروز پس از اصلاحیه ایرادات توسط شورای نگهبان، به تصویب رسید.

پور ابراهیمی با اشاره به این موضوع که ورود منابع به بازار دلالی موجب افزایش قیمت‌ها می‌شود، عنوان کرد: عملا بازار سوداگری به بازار افزایش قیمت‌ها تبدیل شده است که به شدت معیشت مردم را تحت تاثیر قرار می‌دهد. در این طرح تلاش شده چهار دارایی شامل خودرو، طلا، ارز و مسکن را مشمول قانون قرار دهیم که باعث می‌شود اثر آن‌ها در حوزه سوداگری به کمترین حد برسد.

وی گفت: کلیه معاملاتی که با هدف سوداگری در حوزه املاک، ارز، طلا و خودرو صورت می‌گیرد، پس از تبدیل شدن این طرح به قانون، مهار می‌شود. رفتن منابع به سمت اقتصاد واقعی، تولید و اشتغال را در نظام اجرایی کشور عملیاتی می‌کند.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته
  • روند حرکتی شاخص‌های بازار سرمایه چگونه خواهد بود؟ +عکس
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • اگر سود سهام عدالت نگرفتید بخوانید!
  • آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید
  • فرصت تحلیل برای اهالی بازار سرمایه با انتشار گزارش‌های ماهانه و سالانه شرکت‌ها 
  • مصوبه جدید مالیاتی مجلس: بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد
  • بورس تغییر جهت داد
  • بورس سبزپوش شد؛ رشد مناسب بازار در هفته اول اردیبهشت