Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک ملت و شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) با هدف افزایش سطح تعاملات، تفاهمنامه همکاری امضا کردند.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز، بر اساس این تفاهمنامه که به امضای دکتر محمد بیگدلی مدیرعامل بانک ملت و حسین فهیمی مدیرعامل و سعید رضوانی فرد نایب رییس هیات مدیره سمات رسید، سطح همکاری های طرفین از طریق ارائه خدمات بانکی به شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه در چارچوب ضوابط و مقررات جاری بانک افزایش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس این گزارش، تسهیل مکانیزم های دریافت و پرداخت وجوه برای ذینفعان بازار سرمایه از طریق برقراری ارتباط بین سیستم های نرم افزاری مرتبط طرفین از جمله ارائه دسترسی به زیرساخت های پرداخت سود و تسویه وجوه وافزایش سرمایه، همکاری برای طراحی و راه اندازی سامانه ها و زیرساخت های اطلاعاتی و ارتباطی مشترک بر پایه فناوری های نوین، همکاری در توسعه سامانه جامع احراز اشخاص حقیقی و حقوقی با توجه به ظرفیت های پروژه امتا، سجام و اتصال به سامانه های احراز ملی دیگر، عضویت و فعالیت در اتاق پایاپای سمات به عنوان یکی از بانک های تسویه یار در چارچوب ضوابط و مقررات جاری بانک و دستورالعمل های مربوطه و ... از جمله تعهدات بانک ملت در این تفاهمنامه است.

سمات نیز تعهد کرده است که علاوه بر تمرکز بخشی از منابع خود و کارکنان این مجموعه در بانک ملت، به عنوان بازوی فناوری برای توسعه محصولات دانش محور و کمک به راه اندازی سامانه های موردنیاز شرکای تجاری و بنگاه های اقتصادی و ارائه خدمات تخصصی به آنها، با بانک ملت همکاری های لازم را انجام دهد.

اعتبار زمانی این تفاهمنامه از تاریخ امضا به مدت سه سال شمسی تعیین شده است که با توافق طرفین برای سال یا سال های بعدی قابل تمدید خواهد بود.

دکتر محمد بیگدلی، مدیرعامل بانک ملت در مراسم امضا و تبادل این تفاهمنامه، همزمانی این رخداد با ایام الله دهه فجر را به فال نیک گرفت و اظهار امیدواری کرد که این انقلاب با هدایت و رهبری مدبرانه مقام معظم رهبری هر روز پربارتر شده و گستره آن در سطح جهان گسترده تر از قبل باشد.

وی، با اظهار امیدواری نسبت به این که تفاهمنامه یادشده منشاء خیر و برکت برای بانک ملت و شرکت سمات و تمامی ملت ایران باشد، افزود: شکوفایی بازار سرمایه باعث ورود خیل وسیعی از مردم به این بازار شده و به تبع آن مشکلاتی نیز به ویژه در شش ماهه دوم سال گریبانگیر فعالان بازار سرمایه شده است.

مدیرعامل بانک ملت با تاکید بر این نکته که ظرفیت عظیم بازار سرمایه و استقبال گسترده مردم، آثار چشمگیری برای اقتصاد کشور و فعالان مالی به ویژه بانک ها داشته است، گفت: صدور بیش از 30 میلیون کد سجام برای مردم، نشان می دهد که بازار سرمایه هم اکنون تشنه فناوری های جدید مالی، بانکی و اعتباری است و بانک ها باید بیشتر و فعال تر از گذشته در این عرصه وارد شوند.

وی به سهم 13 درصدی بانک ملت در حساب های فعالان بازار سرمایه به دلیل فعال نبودن این بانک در ثبت نام سجام اشاره کرد و یادآور شد: بانک ملت در زمینه پرداخت سود هم سهمی 10 درصدی دارد و واریز سود برای یک میلیون سهامدار را با سه میلیون تراکنش بر عهده دارد که امیدواریم با توسعه ابزارهای نوین، رشد قابل توجهی در این زمینه رخ دهد و با امضای این تفاهمنامه، رشد بانک در این بخش صعودی باشد.

بیگدلی اظهار امیدواری کرد که بانک ملت به عنوان بانک فعال در همه بخش های اقتصادی و مالی، در این حوزه هم حضور پررنگ تری داشته باشد که یکی از این موارد همکاری در تفاهمنامه، تعریف کیف پول جامع بازار سرمایه به عنوان بزرگ ترین کیف پول نظام بانکی خواهد بود.

وی این تفاهمنامه را تفاهمنامه ای جامع در حوزه بانکداری و فناوری بین بانک ملت و شرکت سمات خواند و تاکید کرد: اجرایی شدن این تفاهمنامه باعث تسهیل مکانیزم های دریافت و پرداخت وجوه با استفاده از سامانه های نرم افزاری ویژه خواهد شد.

بیگدلی، نوآوری و شتابدهی در حوزه بازار سرمایه و عضویت در اتاق پایاپای شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار را از دیگر مفاد تفاهمنامه خواند و از همه واحدهای ستادی و اجرایی بانک ملت خواست تا هرچه زودتر مقدمات اجرایی شدن مفاد تفاهمنامه را فراهم کنند تا اهداف آن به سرعت محقق شود.

حسین فهیمی مدیرعامل شرکت سمات نیز از بانک ملت به عنوان بانکی خوشنام و دارای برند مرغوب نام برد و تاکید کرد: این خصوصیات باعث شد تا با این بانک به عنوان نخستین بانک وارد تفاهمنامه شویم تا بهترین خدمات در اختیار سهامداران و فعالان بازار سرمایه قرار داده شود.

وی با بیان این نکته که بانک ملت به عنوان پایلوت در این طرح انتخاب شده است، اظهار امیدواری کرد که تفاهمنامه یادشده مایه خیر و برکت برای مشتریان، فعالان بازار سرمایه و مردم باشد و تسویه سریع معاملات و دریافت و پرداخت در کمترین زمان ممکن و توزیع بهینه سود اوراق بهادار که مطالبه جدی سهامداران است به بهترین شکل ممکن انجام شود.

در این جلسه، عباس جعفرلو، محمود اخلاقی، محمود رشیدی، محسن خوارزمی، مجتبی کحالی و سیدابوطالب دیبایی معاونان مدیرعامل، نظام کاویانی مقدم، حسن کمالوند و علی اکبر صابریان مدیران امور و محسن شجاع مدیر شعب منطقه چهار تهران نیز حضور داشتند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک ملت پول نیوز بازار سرمایه تراکنش سهامداران شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار فعالان بازار سرمایه اظهار امیدواری بانک ملت و شرکت تسویه وجوه بانک ملت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۸۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ معاون رئیسی به انتقادات ارزی قالیباف

معاون پارلمانی رئیس جمهور طی نامه‌ای خطاب به رئیس مجلس شورای اسلامی، توضیحاتی را در پاسخ به اظهارات قالیباف در خصوص مدیریت اقتصادی و بازار ارز ارائه داد.

به گزارش ایسنا، متن نامه حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور به شرح زیر است:

بسمه تعالی

جناب آقای دکتر قالیباف

ریاست محترم مجلس شورای اسلامی ایران

سلام علیکم.

پیرو جلسات ارزی برگزار شده در دفتر جنابعالی با حضور تعدادی از نمایندگان محترم مجلس و بیانات جنابعالی پس از برگزاری جلسه و ابراز انتقاداتی در خصوص مدیریت اقتصادی و بازار ارز، موارد ذیل را به استحضار می‌رساند:

۱. دیدگاه‌های مجلس شورای اسلامی در خصوص ارز و سیاست‌های اقتصادی در چارچوب قوانین دایمی، قانون بودجه و برنامه هفتم لحاظ شده است. بدیهی است این مصوبات به عنوان قوانین بالادستی در اعمال سیاست‌های اقتصادی و ارزی دولت مدنظر قرار گرفته است.

۲. سیاست‌های اقتصادی و ارزی سال ۱۴۰۳ در چارچوب شعار سال "جهش تولید با مشارکت مردم"، با همکاری سه دستگاه اصلی اقتصادی (وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه) تهیه شده و در حال نهایی شدن در دولت می‌باشد.

۳. در سال ۱۴۰۲، سیاست‌های اقتصادی و ارزی در چارچوب اسناد بالادستی کشور تهیه و اجرا شد. این سیاست‌ها موفق شدند نرخ رشد نقدینگی را از ۳۳.۱ درصد در فروردین به ۲۴.۳ درصد در اسفند ماه، تورم تولیدکننده را از ۴۴.۷ درصد به ۲۴.۵ درصد و تورم نقطه به نقطه مصرف کننده را از ۵۵.۵ درصد به ۳۲.۳ درصد کاهش دهند. در سال ۱۴۰۲، بر اساس برآورد بانک مرکزی، تراز تجاری برابر ۲۰.۵ میلیارد دلار مثبت بوده است. تحقق این موفقیت‌ها در کنار تحقق نرخ رشد ۶ درصدی برای سال۱۴۰۲ (رشد ۹ماهه ۱۴۰۲ بالغ بر ۶.۷ درصد) بوده است. طبق گزارشات بین المللی، در سال گذشته میلادی، ایران توانست بالاترین نرخ رشد اقتصادی را در منطقه داشته باشد و جزو بالاترین نرخ‌های رشد کشور‌های جهان بوده است.

۴. در سال ۱۴۰۲، معادل ۶۹ میلیارد دلار ارز کالا‌های اساسی، مواد اولیه و تجهیزات سرمایه‌ای با نرخ مصوب به موقع تامین شده است که ۳۰ درصد بیشتر از متوسط آن طی۴ سال قبل بوده است. بخش عمده این ارز‌ها به کالا‌های سرمایه و مواد اولیه کارخانجات تولیدی اختصاص یافت. از طرف دیگر، اختصاص ارز ترجیحی به دارو معادل ۲۶ درصد افزایش یافت و تلاش شد ارز کلیه کالا‌های اساسی به سرعت تخصیص و تأمین گردد به گونه‌ای که هیچ وقفه‌ای در بارگیری و تخلیه کشتی‌ها صورت نپذیرد.

۵. به منظور بهبود نظام توزیع کالا‌های اساسی که با ارز ترجیحی تأمین می‌شوند از طرح کالابرگ استفاده شد و در حال حاضر بالغ بر ۶۰ میلیون نفر (۷ دهک درآمدی) از این طرح استفاده می‌کنند که طبق آن ۱۱ قلم کالای ضروری به قیمت سال ۱۴۰۱ عرضه می‌شود.

۶. علاوه بر این، بسیاری از نیاز‌های تأمین نشده در دهه ۹۰ از جمله واردات خودرو، سفر حج عمره، واردات کامیون و تاکسی‌های برقی در دستور کار دولت در سال ۱۴۰۲ قرار داشت و در سال جاری شاهد نتایج آن خواهیم بود.

۷. قانون جدید بانک مرکزی در خرداد ماه سال جاری، اجرایی خواهد شد. در حال حاضر، بانک مرکزی در چارچوب قانون قبلی در حال فعالیت است و هیچ اختیار جدیدی به این نهاد واگذار نشده است. مهم‌ترین محور قانون جدید، افزایش استقلال بانک مرکزی در سیاستگذاری پولی و ارزی است که با موارد ذکر شده مغایر است.

۸. یکی از دلایل اصلی آرامش بازار‌ها پس از اجرای عملیات موفق "وعده صادق" و عدم تحقق برنامه دشمنان برای ایجاد اختلال در بازار ارز و کالا، بسترسازی مناسب ارزی و اقدامات انجام شده در بازار کالا بوده است. دشمنان پس از شکست خوردن در این حوزه با تقویت تحریم‌ها و اقدامات رسانه ای، به دنبال تشدید

انتظارات تورمی و اختلال در حوزه‌های اقتصادی بویژه بازار‌های ارز و کالا می‌باشند. امیدواریم مجلس شورای اسلامی با درایت و زمان شناسی مناسب همیشگی، دولت را در تحقق شعار سال یاری نماید.

سیدمحمد حسینی. معاون پارلمانی رئیس جمهوری

دیگر خبرها

  • آغاز طرح تحویل دفترچه‌های اقامت طرح سپرده گذاری و ساماندهی سرمایه‌های خرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • مجلس آتش‌بیار معرکه است!
  • رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی، ارتباط چندانی با بانک مرکزی ندارد
  • قانون جدید مالیات؛ زمینه ساز کتمان معاملات
  • پاسخ معاون رئیسی به انتقادات ارزی قالیباف
  • روسیه دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکا را بلوکه کرد
  • حراج شمش طلا در مرکز مبادله توانسته به قیمت بازار آزاد کمک کند؟
  • لحظه امضای تفاهمنامه میان ایران و سریلانکا با حضور رؤسای جمهور ۲ کشور | تصاویر
  • انعقاد تفاهمنامه جاده ای و تقویت مناسبات حمل و نقلی با تاجیکستان