Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران در راستای راهبرد توسعه ی بازار و خدمات اساسی در بازار سرمایه، مدیرعامل بانک قوامین طی یک نهار کاری در شرکت سرمایه گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه ی وجوه (سمات) به همراه معاون مالی بانک حضور یافتند و پس از طرح تعاملی فرایندهای کاری طرفین، زمینه های ارتباط کاری بانک قوامین به اشخاص و نهادهای فعال در بازار سرمایه و به ویژه در ارتباط با خدمات مورد نیاز قابل انجام توسط شرکت سپرده گذاری اوراق بهادار و تسویه وجوه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و بانک قوامین ظرفیت های 750 شعبه و بیش از 8000 نفر از همکاران مجرب، متخصص و متعهد خود در سراسر کشور را برای امور ذی ربط ریالی و ارزی معرفی و آمادگی خود را برای عاملیت گسترده در این زمینه ها ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر محمدرضا محسنی مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) نیز در این نشست، گفت: بانک قوامین به عنوان چهارمین بانک در آستانه ورود به فرایند تسویه وجوه معاملات بورس اوراق بهادار قرار دارد.
وی در این دیدار که در محل شرکت سپرده گذاری مرکزی برگزار شد، از عضویت بانک قوامین در اتاق پایاپای سمات استقبال کرد. محسنی افزود: سمات به دنبال تضمین امنیت و کارآمدی بازار سرمایه ایران از طریق توسعه و بهینه سازی ساز و کار تسویه معاملات با تمرکز بر افزایش کارایی، کاهش ریسک و هزینه پایاپای و تسویه وجوه معاملات است که یکی از ابزارهای موجود برای نیل به این هدف، توسعه همکاری ها با بازار پول و بهره گیری از پتانسیل های موجود در این زمینه است.
وی بازار پول و سرمایه را مکمل یکدیگر خواند و اظهار داشت: تعامل این دو بازار می تواند سلایق و علایق سرمایه گذاران و سرمایه پذیران را به نحو مطلوبی پوشش دهد.
دکتر محسنی خاطر نشان کرد: روابط دو بازار پول و سرمایه در بازارهای مالی کارا، هر روز گسترده تر می شود به طوریکه این دو بازار به عنوان دو بال اقتصاد به طور هماهنگ با هم حرکت می کنند و حرکت یکی در واقع تکمیل حرکت دیگری است، لذا این دو بازار می توانند باعث رشد اقتصادی کشور شوند.
وی اظهار داشت: بانک قوامین می تواند با رعایت استانداردهای شرکت سپرده گذاری مرکزی پس از بانک های ملی، تجارت و سامان وارد فرایند تسویه وجوه معاملات بورس اوراق بهادار شود که امیدوارم این فرایند هر چه سریعتر عملیاتی گردد.
مدیر عامل شرکت سپرده گذاری مرکزی تصریح کرد: این شرکت ارتقاء کارایی فرایندهای تسویه وجوه معاملات را سرلوحه برنامه های خود قرار داده است تا بتواند به خوبی از ظرفیت های موجود در نظام بانکی کشور استفاده کند که به طور حتم با همکاری مطلوب بانک ها و بازار سرمایه می توان نقش مهمی را در توسعه و بالندگی ایران اسلامی ایفا کرد.
با بر این گزارش در ادامه دکتر نتاج مدیر عامل بانک قوامین با تشریح جدیدترین برنامه های توسعه ای این بانک در حوزه های مختلف گفت: بانک قوامین تدابیر ویژه ای را برای حضوری فعال در بازار سرمایه طراحی کرده است تا بتواند سهم قابل قبولی را در این بازار کسب کند.
دکتر تقی نتاج همچنین آمادگی بانک قوامین را برای مطالعات و تحقیقات لازم در خصوص افزایش تعاملات بین المللی بازار سرمایه با بازارهای مالی جهان با همکاری شرکت سپرده گذاری مرکزی اعلام کرد.
در پایان این جلسه مقرر شد کارگروهی با حضور متخصصان شرکت سپرده گذاری مرکزی و بانک قوامین تشکیل و راهکارهای توسعه همکاری های دو طرف بررسی و پیشنهادهای لازم به مدیران ارشد دو گروه ارائه شود.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۷۵۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصه ناتمـام رکود در بورس

شاخص‌کل بورس تهران در پایان معاملات آخرین روز هفته با ۱۲‌هزار و ۳۳۱ واحد کاهش مواجه شد و در نهایت در سطح ۲‌میلیون و ۲۱۹‌هزار واحد قرارگرفت؛ این در حالی است که بازار با روند مطلوبی گام به دومین ماه سال گذاشته‌بود. اتمسفر خوشایندی که دوام آن‌چنانی نداشت و طبق روال سال‌گذشته دوران رونق بسیار کوتاهی را تجربه کرد و پس از آن طی ۱۰ روز کاری منفی دنبال شد و در حدود ۹۸‌هزار واحد از شاخص‌کل بورس کاسته شد.

به گزارش دنیای اقتصاد؛ برآیند ورود و خروج پول حقیقی نیز از ابتدای اردیبهشت آن‌چنان مناسب نبوده‌است و از ۱۴روز کاری ۸روز خروج پول حقیقی از بازار رخ‌داده و در حدود یک‌هزار و ۴۴۶‌میلیارد‌تومان نقدینگی طی ۸ روز گذشته از بازار سرمایه خارج شده‌است. این در حالی است که در پایان فروردین پس از کاهش تنش‌های سیاسی انتظار می‌رفت بورس جان تازه‌ای به خود بگیرد، اما این اتفاق رخ نداد و بازار مجددا وارد فاز‌رکودی شد.

دلیل بی رغبتی سرمایه‌گذاران را می‌توان در سیاست‌های انقباضی دولت و نرخ بهره بالا و ادامه‌دار‌بودن قیمت‌گذاری‌های دستوری و دستورالعمل‌های ناگهانی برای شرکت‌ها جست‌وجو کرد که باعث‌شده در سال‌گذشته بورس بازده مناسبی برای سرمایه‌گذاران به ارمغان نداشته‌باشد.

از طرفی سرمایه‌گذاران را به این نتیجه سوق داده که وضعیت رکودی بازار در سال‌جاری ادامه خواهدداشت؛ به همین‌دلیل است که بسیاری از سرمایه‌گذاران به‌دنبال سرمایه‌گذاری در دارایی‌هایی مانند ارز، طلا، سکه و خودرو هستند. در چنین شرایطی و با ادامه سیاست‌های سال‌گذشته بهبود وضعیت صنایع بورسی را نمی‌توان انتظار داشت. ادامه‌دار‌بودن فاصله زیاد نرخ ارز نیمایی با بازار آزاد نیز مشکلاتی برای سرمایه‌گذاری در بازار ایجاد کرده‌است.

این اختلاف باعث ایجاد رانت اقتصادی برای عده‌ای و کاهش سودآوری شرکت‌های صادرات‌محور می‌شود و بر عملکرد این بنگاه‌های اقتصادی در پایان سال‌مالی تاثیر منفی خواهد گذاشت.

این اتفاقات در حالی رخ‌داده که روز دوشنبه که مصادف با سالگرد ریزش تاریخی بورس در ۱۷اردیبهشت ۱۴۰۲ بود، مجددا شاهد ریزش بازار بودیم و انگار سنت ریزش بازار در اردیبهشت ماه همچنان پابرجا خواهد ماند. روز دوشنبه هفته‌جاری نیز در نشست خبری سازمان بورس و اوراق‌بهادار وقایع ۱۷ اردیبهشت سال‌گذشته بررسی شد.

نشستی که به‌نظر می‌رسد تاثیر خاصی بر وضعیت بازار نداشته و حتی اسامی متخلفان نیز پس از گذشت یک‌سال همچنان اعلام نشده‌است. بر همین اساس انتظار می‌رود روند بازار تا پایان فصل بهار به مانند سال‌گذشته کسل‌کننده و کم افت و خیز پیگیری شود. بدین‌صورت که دوران رکود طولانی، در کنار دوران رونق کوتاه که رفتاری نوسانی را در این شرایط پیش‌روی بازار خواهیم‌داشت، تجربه کرد.

درخصوص وضعیت بازار در هفته آینده با توجه به ریزش یکی دو هفته اخیر شاخص‌کل بورس به محدوده حمایتی مهم در ناحیه ۲‌میلیون و ۲۰۰‌هزار واحد بسیار نزدیک‌شده و شاید بتوان انتظار داشت ریزش بازار در همین حوالی تا حدودی متوقف شود و از فضای ملتهب ۸روز گذشته کاسته شود.

البته باید توجه داشت که از شنبه ۲۲‌اردیبهشت حدودا ۳۰‌هزار میلیارد‌تومان اوراق اخزا منتشر خواهد شد و انتشار این اوراق در کوتاه‌مدت می‌تواند تاثیر منفی بر بورس بگذارد.

دیگر خبرها

  • قصه ناتمـام رکود در بورس
  • این افراد بازنده بزرگ بورس هستند
  • ریزش ۱۲ هزار واحدی شاخص بورس
  • گزارش روزانه بورس ۱۹ اردیبهشت/ ریزش ۱۲ هزار واحدی شاخص
  • بورس امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • هفت پله قرمز بورس
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • صندوق سرمایه‌گذاری سهامی‌ چیست؟
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ نوشداروی دلسردی سهامداران چیست؟
  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟